Gaat u in het buitenland trouwen? Dan kunt u vaak tegen onverwachte ontdekkingen aanlopen als het gaat om de trouwbloemen. In sommige landen worden de bloemen al helemaal in bloei verkocht. Andere landen hebben weer een zeer beperkt aanbod aan diversiteit. Zelf weet ik, Brenda, als geen ander hoe het is om in het buitenland te trouwen. Het is ons al vaker te oren gekomen dat het boeket dat op de trouwlocatie werd gemaakt niet naar wens bleek te zijn. Meest gehoorde problemen met het boeket zijn o.a. dat de bloemen door de warmte snel minder mooi oogde, en de minder verse staat waarin de bloemen verkeerde. Ook is de wijze waarop men bloemen bind per land verschillend en is de afwerking veelal minder mooi. Dit laatste hangt uiteraard wel af van de trouw bestemming, maar over het algemeen moet u het doen met wat u krijgt. Op sommige locaties wordt er van u verwacht dat u zelf een afspraak met de bloemist maakt om de bloemen en het boeket te bespreken. Iets waar u wellicht geen tijd voor heeft.

Wij bieden u de mogelijkheid uw bruidsboeket, bruidsmeisjes boeket, bruidegom en gasten corsages zelf mee te nemen naar uw trouwlocatie! Samen met u bespreken wij uw wensen en kunnen wij uw zijden bruidsboeket geheel afstemmen op uw wensen, de trouwlocatie, uw jurk en/of het land. En, of u nu rozen wilt, of meer tropische bloemen, in principe is nagenoeg alles mogelijk. Wij kiezen alleen voor A-kwaliteit zijden bloemen. U bent bij ons zijde bloemwerk in ieder geval verzekerd van een prachtig bruidsboeket. 

Wilt u meer informatie? Bel, mail of kom vrijblijvend eens bij ons langs. Wij hebben altijd zijde bruidsboeketten op voorraad die u kunt bekijken.