Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit zijden bloemen voor uw boeket

Wij kopen de zijde bloemen zelf met eigen hand in en kiezen enkel A-kwaliteit uit de Exclusieve range. Zo weten wij zeker dat wij er een onwaarschijnlijk mooi boeket van kunnen maken. Door onze afnamehoeveelheid kunnen wij de prijs ook voor u laag houden. Wij kunnen alle bekende vormen bruidsboeket voor jullie verzorgen van zijde bloemen. Met zijden is namelijk bijna alles te maken. Een blijvende herinnering dus. Of jullie nu gaan trouwen of dat jullie het bruidsboeket van destijds zoveel als mogelijk door ons wilt laten namaken met zijden bloemen, kom dan vrijblijvend langs en bekijk ons zijde bloemwerk in de winkel. U zult geen spijt krijgen wanneer u kiest voor ons zijden bruidswerk.
     
De voordelen van een zijden bruidsboeket
  • De bloemen hebben geen last van de warmte of de kou
  • U heeft het boeket veelal in huis voordat u gaat trouwen
  • Het is tot op het moment van afhalen prima aan te passen
  • De bloemen verspreiden geen pollen. Een bloemen allergie hoeft geen beperking te zijn om een bruidsboeket te nemen
  • Het boeket is relatief licht in vergelijking met echte bloemen
  • Het kan makkelijk tegen een stootje of vallen

Zijde als alternatief voor seizoensgebonden bloem
Niet in alle seizoenen van het jaar zijn alle echte bloemsoorten vrij verkrijgbaar. Als u toch echt een bepaald type bloem in het bruidsboeket wilt hebben kunnen wij met u samen kijken naar de inzet van zijde bloemen. Voor uw bruidsboeket gaan wij verder om het naar uw wens te maken. Dus in plaats van bijvoorbeeld echte pioenrozen die niet verkrijgbaar zijn in het jaargetijde dat u trouwt, zullen wij u voorstellen de hoogste kwaliteit zijde bloemen in het boeket te verwerken. 

Zijde, een verzamelnaam voor bloemen
Wat wij belangrijk vinden om u te vermelden is dat de term ''zijden bruidsboeket'' een verzamelnaam is voor de diverse soorten bloemen en materialen die wij in het boeket gebruiken en vormen tot een geheel.  Een zijden bruidsboeket is namelijk opgemaakt uit diverse verschillende kunstbloemen die ieder is vervaardigd uit zijn eigen meest ideale materiaal. Dit wil dus zeggen dat niet iedere bloem daadwerkelijk van zijde is gemaakt. Om uw boeket zo mooi als mogelijk te maken, is het namelijk van belang iedere bloem, steel, of blad te vervaardigen uit materialen die de realiteit heeft meest benaderd. Wij gaan na bestelling direct voor u de materialen eigenhandig samenstellen. 

Eindeloos veel creaties mogelijk met een zijden bruidsboeket
Buiten een normaal gebonden zijde bruidsboeket, kunt u ook voor zijden bloemen kiezen als u echt een heel bijzonder gevormd boeket in handen wilt hebben. Uiteraard is dit ook met echte bloemen te realiseren, maar de bindwijze brengt soms met zich mee dat bepaalde bloemsoorten niet lang mooi blijven en maar zeer kort zonder water kunnen. Een ding is in ieder geval zeker. Wilt u echt iets heel aparts, dan is zijden een goede optie. Wij hebben de mooiste bruidsboeket houders voor zijde die op dit moment verkrijgbaar zijn en in de winkel hebben wij enkele kant en klare voorbeelden voor u gemaakt.