Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit zijden bloemen voor uw boeket

Wij kopen de zijde bloemen zelf met eigen hand in en kiezen enkel A-kwaliteit uit de Exclusieve range. Met zijden is namelijk bijna alles te maken. Een blijvende herinnering dus. Of jullie nu gaan trouwen of dat jullie het bruidsboeket van destijds zoveel als mogelijk door ons wilt laten namaken met zijden bloemen.
     
De voordelen van een zijden bruidsboeket
  • De bloemen hebben geen last van de warmte of de kou
  • Trouwen in het buitenland? Neem uw boeket gewoon mee
  • U heeft het boeket veelal in huis voordat u gaat trouwen
  • Het is tot op het moment van afhalen prima aan te passen
  • Zijde verspreid geen pollen. Een bloemen allergie hoeft geen beperking te zijn om een bruidsboeket te nemen
  • Het boeket is lichter in vergelijking met echte bloemen
  • Het kan makkelijk tegen een stootje of vallen

Zijde als alternatief voor seizoensgebonden bloem

Niet in alle seizoenen van het jaar zijn alle echte bloemsoorten vrij verkrijgbaar. Als u toch echt een bepaald type bloem in het bruidsboeket wilt hebben kunnen wij met u samen kijken naar de inzet van zijde bloemen.

Zijde, een verzamelnaam voor bloemen

Wat wij belangrijk vinden om u te vermelden is dat de term ''zijden bruidsboeket'' een verzamelnaam is voor de diverse soorten bloemen en materialen.  Een zijden bruidsboeket is opgemaakt uit diverse verschillende kunstbloemen die ieder is vervaardigd uit zijn eigen meest ideale materiaal. Om uw boeket zo mooi als mogelijk te maken, is het namelijk van belang iedere bloem, steel, of blad te vervaardigen uit materialen die de realiteit heeft meest benaderd. 

Eindeloos veel creaties mogelijk met een zijden bruidsboeket

Buiten een normaal gebonden zijde bruidsboeket, kunt u ook voor zijden bloemen kiezen als u echt een heel bijzonder gevormd boeket in handen wilt hebben. Uiteraard is dit ook met echte bloemen te realiseren, maar de bindwijze brengt soms met zich mee dat bepaalde bloemsoorten niet lang mooi blijven of maar kort zonder water kunnen. Wilt u echt iets heel aparts, dan is zijden een goede optie. 
 
Copyright Eppel Fotografie