Ook zonder afspraak bent u welkom

 
Zonder afspraak Maandag t/m donderdag   
 
Het kan zijn dat u zich niet wilt binden aan een vaste dag of tijd. Dat begrijpen wij en daarom is het bij ons ook gewoon mogelijk om zonder afspraak bij ons langs te komen van maandag t/m donderdag. Een van ons zal dan samen met u het bruidsbloemwerk vrijblijvend bespreken. Het kan echt er voorkomen dat een van ons even tijdelijk alleen in de winkel staat i.v.m. een bezorging of aflevering van ander bloemwerk. In dat geval kan het zijn dat er tussendoor een klant geholpen moet worden. Als u dit geen probleem vind, kunt u zonder afspraak prima informatie opdoen, uw bruidswerk met ons bespreken en indien gewenst direct bestellen.
 
 
Met afspraak Vrijdag & Zaterdag

''Op vrijdag & zaterdag is de winkel is het soms zo druk met afspraken dat wij jullie onmogelijk nog zonder afspraak kunnen ontvangen. Gemiddeld ontvangen wij op zaterdag 7 bruidsparen. Wilt u dus op vrijdag of zaterdag langskomen? Bel ons even vrijblijvend, zodat wij u kunnen kijken of het nog mogelijk is, of dat we meteen een andere dag inplannen. Uiteraard mag u ons altijd bellen als u vandaag nog langs wilt komen, dan kunnen we direct kijken of dat lukt of dat we een andere dag moeten uitkiezen! ''

 
Overige informatie

Wij weten dat er bruidsparen zijn die liever eerst even alleen ons werk inkijken en daarna pas advies willen. Wij vinden dat geen probleem, als u zover bent kunt u ons gewoon een seintje geven. Dan kunnen wij uw vragen en wensen samen bespreken. Bij ons hoeft u er niet bang voor te zijn dat wij u ons werk opdringen, vrijblijvendheid staat voorop wanneer wij samen met u het bruidswerk bespreken. Wij geven u passende adviezen en gaan samen met u op zoek naar het perfecte bruidsboeket. Wij zullen alle tijd met u nemen die nodig is om u te informeren en inspireren.