In samenspraak met u bepalen we de exacte tijd waar en wanneer welk onderdeel van het bruidswerk bezorgd moet worden. Op de dag van jullie bruiloft zorgen wij er voor dat het wordt bezorgd bij de bruid of de bruidegom. Kijk hier onder voor onze bezorg tarieven. Zelf ophalen in de winkel kan uiteraard altijd.  


 
Wij bezorgen op de volgende thuis & trouwlocaties

 
Tarief 1

Wij bezorgen in een heel breed gebied van Nederland. De bezorgkosten variëren tussen de € 15,00 en € 30,00. De bezorgtarieven zijn afhankelijk van de plaats en het tijdstip van bezorgen. Wij bezorgen vanaf 9.00 in de ochtend. Afwijkende bezorgtijden zijn mogelijk in overleg.

Bezorgplaatsen : Alblasserdam, Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Berkenwoude, Bleiswijk, Benthuizen, Bodegraven, Bergambacht, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Dordrecht, Geervliet, Gouda, Haastrecht, Harmelen, Hazerswoude, Heerjansdam, Heenvliet, Heinenoord, Hedrik Ido Ambacht, Honselersdijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan den Lek, Leidschendam, Lekkerkerk, Maasland, Maassluis, Montfoort, Moerkapelle, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwerkerk aan den IJssel,  Ouderkerk aan den IJssel, Oud- Beijerland, Portugaal, Pijnacker, Rotterdam, Rozenburg, Ridderkerk, Rhoon, Schoonhoven, Schiedam, Schipluiden, Stolwijk, Spijkenisse, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zwartewaal, Zwijndrecht
 Tarief 2

 Staat u bezorgplaats er niet bij ? Informeert u naar de mogelijkheden. Tijdig bestellen i.v.m. inplannen is dus wenselijk! Woont u niet in de buurt van onze winkel, mail of bel ons even om te kijken of jullie trouwdatum nog vrij is om te kunnen bezorgen op afstand. Samen met u kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken.

Het kan zijn dat wij meerdere afleveringen hebben op jullie trouwdatum. In dit geval is levering in de ochtend niet altijd meer mogelijk en verzoeken wij u om het bruidswerk op te laten halen. Tijdig bestellen geeft u de mogelijkheid om zekerheid te hebben op bezorgen op afstand.

Prijs afhankelijk van plaats vanaf € 15,00


Zelf plaatsen van de decoraties

U kunt er voor kiezen om eventueel overig bruidsbloemwerk dat geplaatst zal worden in de trouwzaal of restaurant zelf mee te nemen naar de trouwlocatie. Wanneer deze decoraties niet in hoge vazen of op zuilen staan is dit een prima mogelijkheid. Wij bezorgen de decoraties dan 's-ochtends bij u thuis af. Wij zullen u of ceremoniemeester adviseren over de wijze waarop u het moet plaatsen.

Door ons laten plaatsen van de decoraties

Uiteraard kunnen wij de decoraties ook voor jullie plaatsen. De kosten om de decoraties door ons te laten plaatsen is afhankelijk van de afstand tot jullie trouwlocatie en de tijd die wij nodig hebben om het te plaatsen. Het plaatsen van enkele hoge vazen of zuilen neemt immers minder tijd in beslag dan het decoreren van een altaar of hele trouwlocatie. Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de bloemstukken bepalen wij de prijs.

Borg
 
Omdat wij de ondergronden als vazen, pilaren en sokkels, kosteloos ter beschikking stellen vragen wij een borg.  Deze borg krijgt u van ons volledig terug wanneer u de ondergronden aan ons retour komt brengen. Heeft u hoge vazen of pilaren in bruikleen gehad? Overleg dan even met ons over hoe deze retour komen. Het is ook mogelijk dat wij deze weer ophalen bij u thuis of de trouwlocatie(s). Hiermee zal dan in het bezorgtarief rekening gehouden worden.

Tip: Wilt u na de bruiloft nog genieten van jullie bloemwerk? Neem het dan gewoon mee naar huis of geef het weg aan door u geselecteerde gasten. Indien jullie dit willen, dan rekenen wij een minimaal bedrag voor de ondergrond of vaas, aangezien wij normaliter enkel aan u de bloemen rekenen.