Met afspraak

Wanneer u op afspraak bij ons in de winkel komt dan zorgen wij er voor dat wij altijd voldoende tijd hebben en u ononderbroken kunnen adviseren. Een van ons zal dan samen met u het bruidsbloemwerk vrijblijvend bespreken. Dit zouden wij uiteraard ook doen wanneer u zonder afspraak bij ons komt, maar dan kan het zijn dat een van ons even tijdelijk alleen in de winkel staat i.v.m. een bezorging of aflevering van ander bloemwerk. In dat geval kan het zijn dat er tussendoor een klant geholpen moet worden. Als u dit geen probleem vind, kunt u natuurlijk ook zonder afspraak langs komen. Houd u er rekening mee dat de bespreekruimte soms al bezet is en wij u vriendelijk verzoeken om even te wachten tot wij klaar zijn met de klant.

Met name de vrijdag  en zaterdag zijn gewilde dagen voor het bespreken van bruidswerk. Bel of mail ons met de dag en tijd waarop u langs wilt komen. Wij kijken dan direct of er al een afspraak staat of om uw afspraak vast te leggen. Bij ons hoeft u er niet bang voor te zijn dat wij u ons werk opdringen, vrijblijvendheid staat voorop wanneer wij samen met u het bruidswerk bespreken. Wij geven u passende adviezen en gaan samen met u op zoek naar het perfecte bruidsboeket. Wij zullen alle tijd met u nemen die nodig is om u te informeren en inspireren. 

Op onze bruidswerk afdeling hebben wij veel voorbeelden uit eigen werk. Fotoboeken met bruidsboeketten en decoraties gesorteerd op trouwlocatie. Kortom, honderden voorbeelden om jullie te inspireren.