Na de plechtigheden is er rond het avonduur tijd voor ontspanning en een heerlijke maaltijd. Wij kunnen een prachtig bloemen arrangement verzorgen voor tijdens het eten in het restaurant, maar ook zorgen voor slechts enkele losse vaasjes met mooi decoratief bloemwerk in de moderne, trendy, stoere of klassieke stijl. U kunt in deze dus kiezen voor slechts enkele bloemen tot een complete diner zaal decoratie. Speciaal en zeer mooi ogend is onze speciaal ontworpen Red Naomi & Avalanche Rozenbol op hoge vaas of groot Martini glas. In de bol kunnen tot circa 100 top rozen worden verwerkt.  Dit arrangement heeft een zeer luxe en toch ook elegante uitstraling en past bij iedere trouwerij. Andere kleuren en roos soorten zijn uiteraard ook mogelijk om in de bol te verwerken, evenals een combinatie van de kleuren wit/rood, roze/wit, enz.

Bij ons betaald u alleen de bloemen
 
* U betaalt bij ons echt alleen de bloemstukken. De ondergronden zoals hoge vazen en zuilen zijn in bruikleen, zo komen wij u als klant tegemoet en is het voor ieder bruidspaar mogelijk om decoraties te plaatsen. U kunt de decoraties incl. ondergrond mee nemen naar huis en er aldaar nog van genieten. U kunt ze dan terug brengen naar de winkel. Of u koopt tegen geringe meerprijs de vaas erbij en geeft de bloemstukken aan door u geselecteerde gasten weg.

 
''Wij bieden u prachtige decoraties. Voor een hele grote bruiloft en voor een ingetogen bruiloft. Hieronder treft u enkele decoratie vormen aan die wij kunnen verzorgen''


 
Rozenbol Red 
 
Wij bieden u deze zeer decoratieve tafeldocoratie aan. De rozenbol Red is opgemaakt uit circa  35 / 60 of 100 grote dieprode kwaliteit rozen uit het topsegment, afgewerkt met berengras en in het water van de vaas een decoratief groen. 

De rozenbol wordt opgmaakt op een trompetvaas, symmetrische vaas of in een klassieke kaarsen standaard. De hoogte van de vaas ligt gemiddeld tussen de 40 en 90 centimeter. De keus is aan u.  Omdat de inkoopprijs per seizoen heel erg verschilt kunnen wij geen vaste minimum prijs hanteren.  In de prijslijst vind u de gemiddelde prijs. 

 

Rozenbol Avalanche

De rozenbol Avalache is een zeer elegantie, maar zeker ook moderne decoratie. De Avalanche heeft een grootbloeiende knop en een mooie echt witte kleurtint. Wij kunnen de bol opmaken op een verscheidenheid aan ondergronden.

Meest populair is het hoge Martini glas vaas of hoge symmetrische vaas. Wij kunnen de rozenbol Avalanche leveren in 3 verschillende afmetingen met respectievelijk circa 35 / 60 of 100 rozen. In de genoemde totaal prijzen is de vaas in bruikleen, wij rekenen namelijk alleen het bloemstuk aan u.


 
Rozenbol Avarage 
 
De rozenbol Average is de goedkoopste rozenbol die wij leveren. Dit arrangement is verkrijgbaar in alle denkbare maten en ondergronden. Denk daarbij aan hoge vazen, Martiniglas vaas, aan lint om op te hangen of op een vlakke lage schaal ondergrond.

De bol kan is verkrijgbaar in de meest gangbare kleurtinten.

 
 
Tafeldecoratie langwerpig centraal

Een mooie decoratie op een vierkante of langwerpige tafel waarbij de stoelen rondom geplaatst zijn. In het midden van de tafel kan het single of duo bloemstuk geplaatst worden welke optioneel aan elkaar verbonden kunnen worden met hedra of beregras. Juist dit accent geeft de verbondenheid tussen het bruidspaar weer. De kleur, hoogte en grootte kunt u natuurlijk helemaal zelf bepalen. Bij voorkeur is het wel gebruikelijk om rekening te houden met de grootte van de tafel, zodat het niet te klein of te groot zal zijn. 

 
Tafelboeketjes in vaas
 
Een luxe uitstraling voor een geringe prijs. Dat is wat u krijgt wanneer u korte boeketjes op water zet in een hoge vaas. Dit arrangement zien wij vaker terug bij de binnenkomst van een dinerlocatie op een trouwlocatie of elders. Ook mooi is om er meerdere te plaatsen op een langwerpige tafel. 
 

Center tafelstuk ''ronde tafel''

Gaan jullie eten aan een ronde tafel? Dat is dit model wellicht iets voor jullie. Door het gebruik van beregras is dit arrangement gemakkelijk te plaatsen en aan te passen aan de omgeving. Maar door zijn vorm prima geschikt om op een ronde tafel te plaatsen, waarna het beregras de tafel lijn zal accentueren.