Geheel in stijl van jullie bruiloft kunnen wij ook passende bloemstukken verzorgen voor op jullie trouwlocatie. Of dit nu is op het gemeentehuis of een speciale trouwlocatie zoals een kasteel of de kerk. 

Zelf plaatsen van decoraties 

U kunt er voor kiezen om de bloemstukken zelf mee te nemen naar de trouwlocatie en ze te plaatsen. Hierin kunnen wij u adviseren, zodat alles naar wens kan worden geplaatst. Eventueel overleg met de ceremoniemeester behoort daarbij tot de mogelijkheden, zodat u uzelf daarover niet druk hoeft te maken. Bij decoraties van geringe hoeveelheid en grootte is dit een prima optie.

Door ons laten plaatsen van decoraties

Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de bloemstukken of opmaak daarvan, kunnen wij de decoraties ook tegen een geringe meerprijs voor u bezorgen en plaatsen op de trouwlocatie. Bij grotere bruiloften waarbij bijvoorbeeld meerdere bloemstukken op een sokkel of hoge zuil zijn besteld, is het vervoer en plaatsen daarvan gemakkelijker door ons te verzorgen. Ook het ophangen van bloemen decoraties aan bijvoorbeeld de stoelen of balkon van een kerk kunnen daarvan een onderdeel zijn. De kosten voor het door ons plaatsen van grote meer complexe decoraties is afhankelijk het type bloemwerk, de afstand tot de trouwlocatie en de tijd die wij bezig zijn om het voor jullie aankomst helemaal in orde te maken. Wij zullen voor deze werkzaamheden slechts een gering bedrag rekenen. 

De ondergronden zijn 100% gratis in bruikleen 

Bloemen Ceremonietafel

Vanaf € 25,00

Trouwen jullie niet in de kerk, maar willen jullie wel een bloemenversiering, dan is een mooi stuk voor op de ceremonietafel wellicht iets voor jullie. Een langwerpig groot stuk, of wellicht een kleiner meer ingetogen bloemendecoratie. Trouwen jullie op een locatie waar ook het diner gegeten wordt? Dan kunnen jullie de bloemen ook gemakkelijk verplaatsen. Uiteraard kan dit ook naar een andere diner locatie. 

 

Bloemstuk op schaal of in hoge vaas

Vanaf  25,00

In de trouwzaal kan het mooi en fleurig zijn om een mooi bloemstuk/boeket te plaatsen. Deze kunt u geheel in stijl met de kleur van het bruidsboeket nemen, of als u de locatie kent kunnen wij het stuk aanpassen aan de kleuren van de ruimte.

Een los creatief bloemstuk op een schaal of juist een mooi boeket in een (hoge) vaas. Uiteraard kunnen wij deze decoratie ook op de trouwlocatie bezorgen


Decoratie kerkbank of stoel

Vanaf € 10,00 per 2 stuks

Het is een super mooi aangezicht voor de gasten en jullie zelf om de stoelen aan de binnenzijde van het ''gangpad'' te voorzien van decoratieve bloemstukjes. U kunt kiezen voor enkele rijen, of bijvoorbeeld om en om. De trouwzaal zal er letterlijk nog fleuriger uit zien.

                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

Decoratie stoelen bruidspaar

Vanaf € 12,50 per stuk

Een bloemstukje, een hart of een slinger. Het versieren van de stoelen waar jullie op gaan zitten is een van de mogelijkheden die wij jullie aan bieden. Met speciaal lint of andere mogelijkheid naar keuze kunnen de decoraties worden opgehangen aan de stoelen. Het is een decoratie die veel aandacht zal krijgen van de gasten achter jullie. 

Kortom, een prachtige decoratie die op iedere bruiloft zal staan


Afbeelding invoegen

Altaarstuk liggend

Vanaf € 25,00

Het aanbrengen van een bloemstuk in de trouwzaal is een fraaie vorm van decoratie. Het bloemstuk kan bijvoorbeeld worden geplaatst op het altaar of juist op de grond naast de bruid & bruidegom. Een altaarstuk is veelal een meer volumineus stuk dat past bij de grootte van het altaar en de zaal. 

 

Altaarstuk staand

Vanaf € 20,00

Een staand altaarstuk kan zowel op de grond als op een tafel worden geplaatst. Het is een mooie en kleurrijke toevoeging voor jullie trouwerij en dat voor slechts een geringe prijs. Een staand altaarstuk is uiteraard in vele verschillende kleuren en maten te maken en zal passend zijn bij jullie overige bruidsbloemen. 


Bloemstuk op zuil, sokkel of pilaar

Vanaf € 35,00

Met name bij grotere bruiloften zien wij dat er vraag is naar aanwezig en groter bloemwerk. Het plaatsen van grotere bloemstukken op een zuil of op een sokkel kan zeer fraai zijn. 

De pot, zuil of sokkel zijn kosteloos in bruikleen. U betaald dus enkel het bloemstuk en eventuele bezorging, en dit scheelt aanzienlijk in de prijs zoals collega bloemisten rekenen.

 

Bloemstukken ingang trouwlocatie

Prijs afhankelijk van wensen

Een decoratie voor de ingang van de trouwzaal of de kerk heeft een prachtig luxe effect en aankleding van de trouwlocatie. U kunt kiezen uit kleine decoraties of een bloemstuk op sokkel of een hoge vaas. Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk.

Hart opgemaakt met bloemen

Prijs afhankelijk van wensen

Een hart is een prachtige symbolisatie van jullie geluk. Het is prachtig om thuis aan de voordeur te hangen, aan een hekwerk, op de trouwlocatie of waar u eigenlijk maar wilt. Er is geen bloemstuk dat zoveel liefde uit straalt als dit. De prijs is afhankelijk van de keuze voor een bloemsoort.
 

Vazen arrangement trouwzaal

Prijs afhankelijk van wensen

In de trouwzaal is het mooi om bijvoorbeeld op meerdere plaatsen bloemen te plaatsen. Bloemen horen immers bij een trouwerij en met onze arrangementen kunt u gemakkelijk op meerdere plaatsen snel enkele mooie decoraties plaatsen. Zelfs of juist bij een kleinere bruiloft geeft deze extra toevoeging een mooi geheel.