Gaan jullie trouwen en of dineren op een feestelijke locatie, kasteel of gemeentehuis en willen jullie daar mooie bloemendecoraties hebben die in lijn zijn met het bruidswerk?


Sommige trouwlocaties bieden aan tegen een bepaalde vergoeding de zaal te decoreren met o.a. bloemen. Vaak een behoorlijke extra kostenpost wanneer u dit mee besteld bij de locatie en het is vaak niet in lijn met uw bruidsboeket e.d. Wij snappen dat u niet wilt gaan rondleuren met grote bloemstukken op de trouwdag, daarom doen wij dat voor u tegen een zeer laag bezorg tarief. Bij ons betaald u bij bloemstukken op ondergronden, sokkels en in vazen alleen voor de bloemen, dus wij houden de prijs zeer low budget voor ieder bruidspaar. Of u nu groots of meer ingetogen gaat trouwen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw trouwlocatie en wilt u persoonlijk advies met betrekking tot de mogelijkheden? Bezoek dan zeker onze unieke ontvangstruimte in de winkel en bespreek de mogelijkheden. 


Borg

Omdat wij de ondergronden als vazen, pilaren en sokkels, kosteloos ter beschikking stellen, vragen wij een borg.  Deze borg krijgt u van ons volledig terug wanneer u de ondergronden weer bij ons retour zijn.

Heeft u hoge vazen of pilaren in bruikleen gehad? Overleg dan even met ons. Het is ook mogelijk dat wij deze weer ophalen bij u thuis of de trouwlocatie(s). Hiermee zal dan in het bezorgtarief rekening gehouden worden.