Aonze corsages worden vervaardigd met een magneet of met een speld. Tegenwoordig is de magneet meer favoriet, omdat hij gemakkelijk te bevestigen is, altijd recht blijft hangen en er geen gaten in de (gehuurde) kleding achter blijven. Ook is het mogelijk een speciale corsage voor de bruidegom te maken. En uiteraard maken wij ook aparte corsages voor de gasten, getuigen en kinderen. Een corsage is iets wat u veelal zelf even wilt zien voordat u zich een echte voorstelling kan maken van het eindresultaat. Wij maken alle corsages naar wens en gaan desgewenst op zoek naar een speciale of aparte bloem.

LET OP:
Kiest u uitsluitend voor magneet corsages, ga dan na of er onder de genodigde gasten iemand is die een pacemaker in het lichaam draagt. Voor deze genodigden adviseren wij een corsage met een speld.

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende corsages

Vanaf € 4,50

De bruidegomcorsage wordt gemaakt uit bloemen die ook in het bruidsboeket zitten. Een bruidegom corsage wordt geheel naar eigen wens gemaakt, dus een afwijkende corsage is natuurlijk ook mogelijk. Speciale bloemen nodig? Wij zullen er alles aan doen om aan die wens te voldoen. De bruidegom corsage is altijd wat uitgebreider dan een gasten of getuigen corsage.

 

Vanaf € 3,50

Speciaal voor de getuigen kunnen wij ook een aparte corsage maken. Deze is dan iets groter of meer bijzonder. 

 


Vanaf € 3.50

Gastencorsage zijn te verzorgen in honderden soorten, van modern tot klassiek en van eenvoudig tot exclusief. De keuze is geheel aan u. Standaard is de corsage voorzien van een roosje en voorzien van standaard afwerking. Wilt u bijvoorbeeld een andere afwerking van de stelen, pareltjes, of bloem is dat natuurlijk ook mogelijk. De corsage's kunnen worden geleverd met speld of met een magneet. De magneet is veruit het meest favoriet.

 


Vanaf € 3.50

Speciaal voor de kinderen kunnen wij ook een aparte kinder corsage maken. Denk bijvoorbeeld aan een corsage waarbij een bloem en een lolly samen worden verwerkt tot een leuke creatie. Of een klein stevig balonnetje voorzien van een leuke bloemendecoratie. Maar, een normale corsage -op maat afgestemd-  is uiteraard ook mogelijk


Vanaf € 5,00

Wij bieden de optie zijde corsage, omdat mogelijk een gast, getuige of bruidegom een bloemen allergie heeft. Dus weten jullie op voorhand al dat er iemand aanwezig is die een allergie heeft dan proberen wij de corsage zoveel mogelijk overeen te laten komen met de corsages die van echte bloemen zijn gemaakt.

 


Vanaf € 17.50

Om meerdere redenen kan het zijn dat de bruid geen bruidsboeket kan of wilt dragen. Een polscorsage kan dan een zeer fraai alternatief zijn. De polscorsage kan worden gemaakt op een (iets bredere) armband. 
 Overige modeaccessoires voor corsages


Bloemen diadeem voor bruid en bruidsmeisje