Wij willen u graag op voorhand al wat algemene informatie willen geven, zodat u ongeveer weet waar jullie als bruidspaar zelf op kunnen letten bij de keuze voor het passend bruidsboeket . Er zijn namelijk een aantal dingen waar u rekening mee dient houden als u het bruidsboeket gaat uitkiezen. Deze punten zijn uiteraard geen verplichtingen. Wij noemen hierbij:
  • De stijl van de bruidsjurk
  • De kleur van de bruidsjurk
  • Kleding van de bruidegom
  • Het seizoen
  • Het postuur van de bruid
  • De bindwijze van het bruidsboeket
  • Het model/type bruidsboeket
  • De soorten bloemen die je voorkeur hebben
  • De kleur van de bloemen

Het is belangrijk dat de stijl van het bruidsboeket past bij de stijl van de bruidsjurk en jullie bruiloft. Draagt u een klassieke bruidsjurk dan kunnen wij u precies vertellen welke bloemen daar mooi bij passen en in welk soort/type bruidsboeket deze het meest geschikt zijn. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor een moderne bruidsjurk. Het bruidsboeket zal een aanvulling worden op jullie kostuum & bruidsjurk, evenals het mogelijke thema van jullie huwelijk. Veel bruidsparen hebben een bepaald kleur thema of voorkeur die op die trouwdag in bepaalde materialen naar voren moet komen. Uiteraard geven wij een advies als jullie nog niet weten welke bloemen je kunt gebruiken. Heeft u zelf al een bepaald voorkeur voor een type boeket? Dat is heel mooi, hiermee kunnen wij dan direct met jullie enkele mooie voorbeelden bespreken. Maar, het is jullie trouwdag en uw bruidsboeket waarbij u uzelf goed moet voelen. Dus wij zullen altijd zoeken naar dat wat jullie willen en wat u als bruid op de dag wilt dragen en mooi vind. 

Al vast iets om rekening mee te houden

Wanneer u als bruid een witte bruidsjurk draagt, dan is het wel oppassen geblazen als u  een voorkeur heeft voor een wit bruidsboeket. In wit bestaan erg veel kleurnuance. Als de kleur wit van de bloemen afwijkt van de kleur wit van de bruidsjurk dan kan dat soms minder mooi overkomen. Als u het heeft, dan is het meebrengen van een stukje stof van de jurk een voordeel wanneer u met name witte bloemen wilt uitzoeken. Wij houden het staaltje simpelweg even bij de bloemen en laten u zien hoe het contrast zal zijn. 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bruidsboeket en wilt u persoonlijk advies met betrekking tot het bruidsboeket? Bezoek dan zeker onze unieke ontvangstruimte in de winkel en bespreek de mogelijkheden.