Bloemen en bruiloften horen bij elkaar. Bloemen zorgen voor kleur, sfeer en heerlijke geuren. Bovendien, keus genoeg. Bloemen zijn er in zoveel soorten, kleuren en vormen dat er altijd wel een bloem is die bij jullie past en die de sfeer en de aankleding van jullie bruiloft extra glans geeft. Bovendien hebben veel bloemen een betekenis of juist iets speciaals. Om jullie al vast een beeld te geven over de soorten, vormen en bindwijze van de verscheidene bruidsboeketten lezen jullie hieronder al vast wat informatie. Hopelijk kun je op deze manier wat meer wijs uit de verschillende boeket vormen waarop wij het bruidsboeket kunnen maken. 
 
 
 
Vanaf € 35,00
 
Het handgebonden bruidsboeket heeft een losse nonchalante uitstraling. Wij raden u bij dit type bruidsboeket aan om te kiezen uit bloemen die langer zonder water kunnen. Anders loopt u het risico dat de bloemen halverwege de dag slap gaan hangen. (u kunt het boeket ook tussentijds op water zetten in de meegeleverde GRATIS vaas). Wij kunnen de stelen afwerken met gekleurd staaldraad, lint, touw of bijvoorbeeld modern blad. Een handgebonden bruidsboeket is meest populair gezien de gunstige prijs.
 
 
 Vanaf € 60,00

Bij een bridy zitten de bloemen in een voorgevormde houder met daarin een bolletje oase waarin de bloemen gestoken worden. Door de oase worden de bloemen constant voorzien van water, wat de houdbaarheid verhoogt. De meest gebruikte vorm en bloem voor verwerking in een bridy is de roos in een rond bruidsboeket. Uiteraard kunt u ook een druppelvorm of waterval kiezen op een bridy.

 

Prijs afhankelijk van wensen

Bij een draadgebonden bruidsboeket worden alle bloemen apart op draad en in een nat watje gezet. Dit is een tijdrovende bezigheid voor ons als bloemist, maar zal wel leiden tot een zeer mooie creatie. Een groot voordeel van het draadgebonden boeket is dat er ook minder stevige of minder zware bloemen in verwerkt kunnen worden, waardoor de creativiteit van ons als bloemist en de wensen voor jullie als bruidspaar vrijwel onbeperkt uitgevoerd kunnen worden. Bij dit type boeket wordt het handvat afgewerkt met tape en lint en desgewenst afgemaakt met decoratief ''gekleurd'' staaldraad om het handvat. Een dergelijke afwerking zorgt ervoor dat de stengels niet af kunnen geven en het boeket een moderne en jonge uitstraling heeft.

Dit type bruidsboeket is het duurste van alle vormen, en eerlijkheid gebied ons te zeggen dat hij daarom ook het minst populair is.

 


'' Zoals u kunt zien is niets ons te gek en kunnen wij alles maken.''