Op een trouwauto hoort eigenlijk een feestelijk autobloemstuk. Er is op het gebied van autodecoratie veel mogelijk, qua vorm, kleur en bloemsoort. Naast een bloemstuk voor de motorkap, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de auto te decoreren. Wanneer u kiest voor een decoratie op de auto, dan zorgen wij er voor dat het geheel in lijn is met uw overige bruidswerk en past bij de auto waarop het bloemstuk bevestigd wordt. Komt u met uw aanstaande naar de winkel en is het trouwvervoer nog een geheim? Laat ons dit dan even weten voor uw komst, dan houden wij daar rekening mee. 

© copyright Bloemidee2907 © copyright Bloemidee2907 

 Het autobloemstuk wordt door ons geleverd op professionele ondergronden, zodat het bloemstuk goed op de motorkap blijft zitten. Door de speciale houder zal het stuk zichzelf vastzuigen en kunt u het ook weer losmaken. Het laat geen krassen op de (huur) auto achter

 

 Wij geven u de inspiratie, dan hoeft u alleen nog maar te kiezen. 

 
 Vanaf € 40,00
 
Bij een moderne auto komt een modern autostuk prima tot zijn recht. Gekruld blad, uitstekend glimmend blad en bijvoorbeeld rozen en callas zijn een prima voorbeeld van een modern autostuk. Dit stuk is meestal iets langwerpig van vorm 2:3 verhouding en kan op de bovenhoek of centraal op de motorkap worden geplaatst

Afbeelding invoegen

 Vanaf € 60,00
 
Dit model is meer uitgebreid dan het standaard moderne autobloemstuk. Met uitgebreid bedoelen wij dat er meer werk in zit om het bloemstuk te vervaardigen, doordat er meer aandacht is voor detailafwerking, parels, gevlocht
en blad e.d
                                                                           

 Vanaf € 40,00

Het standaard autobloemstuk is opgebouwd uit blad en heeft in veelvoorkomende gevallen de roos als basisbloem. Het stuk is in diverse maten te vervaardigen en is bijzonder populair. 

 

 

 Vanaf € 40,00

Een diagonaal autostuk is langwerpig van vorm en heeft vaak ook meerdere langstelige bloemen en lang modern blad verwerkt om de diagonaal lijn te accentueren. Het stuk is langwerpig waardoor het ideaal is om diagonaal over de motorkap te laten lopen. Het bloemstuk ziet er al snel groot uit door het gebruik van bepaald soort blad en bindwijze. In het centrum maken het bloemstukje af met meerdere bloemen. 


Vanaf € 40,00

Het traditionele autobloemstuk kan vervaardigd worden van klein tot groot, en van laag tot hoger. Dit type bloemstuk is vaak wat meer meeslepen door de gebruikte bloemen en hoger als een regulier autobloemstuk.

 

 

 

Vanaf € 40,00

Een diagonaal autostuk is langwerpig van vorm en heeft vaak ook meerdere langstelige bloemen en lang modern blad verwerkt om de diagonaal lijn te accentueren. Het stuk is langwerpig waardoor het ideaal is om diagonaal over de motorkap te laten lopen. Het bloemstuk ziet er al snel groot uit door het gebruik van bepaald soort blad en bindwijze. In het centrum maken het bloemstukje af met meerdere bloemen. Vanaf € 150,00

De Volkswagen T3 is een favoriete trouwauto. Wij maken met enige regelmaat bloemstukken voor zowel trouwauto verhuurbedrijven die deze auto verhuren, als klanten die deze auto hebben gehuurd. Wij weten dus als geen ander hoe wij uw bloemstuk kunnen maken en bevestigen.

De prijs is afhankelijk van de lengte en kan in bepaalde gevallen ook iets lager liggen dan de getoonde vanaf prijs.

 

Vanaf € 150,00

De V-vorm op de Volkswagen T3 trouwauto wordt gemaakt van een guirlande waarin wij de bloemen stuk voor stuk verwerken. In dit stuk kunnen wij uiteraard heel veel verschillende soorten bloemen verwerken. De auto lijn guirlande kan gemaakt worden voor alle auto's, van klassiek tot super modern. Het is een tijdrovende klus voor ons en daarom is de vanaf prijs wel wat hoger.


Vanaf € 150,00

Dit is echt een waren eye-catcher tijdens jullie dag. Het gesloten hartvormige autobloemstuk straalt een en al liefde uit en kan opgemaakt worden in verschillende vormen. Een standaard hart, of een hart met een aparte punt aan de onderzijde. De roos is de meest gebruikte bloem in dit bloemstuk. De vanaf prijs ligt wel hoger dan de standaard autobloemstukken, omdat het hart door ons op een speciale houder wordt gemaakt.

 

Vanaf € 150,00

Het dubbele hart door ons op een speciale houder wordt gemaakt welke in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van verkrijgbaarheid, kunnen wij deze leveren. In het centrum van de beide harten zijn openingen.


                

 

Vanaf € 100,00

De V-vorm guirlande is een autobloemstuk dat veelal op hele moderne auto's wordt gebruikt. 

 

Afbeelding invoegen

Vanaf € 60,00

Wilt u een bloemstuk dat op valt op uw auto? Hij kan zowel smal en minimalistisch als groot en bloemig ? Deze vorm wordt over de gehele breedte van de motorkap geplaatst. Net onder de voorruit is het meest ideaal. Wij zorgen er voor dat u voldoende zich behoud door de voorruit. Afhankelijk van het merk/type auto zullen wij een passend stuk voor u maken. Als basis is de guirlande vrij smal. Hoe meer bloemen u er in wilt, hoe hoger de prijs uiteindelijk zal worden.


Prijs afhankelijk van de wensen

Dit model zien wij vaker terug op de grotere en meer stijlvolle trouwauto's als een Jaguar, Bentley, Crysler e.d. Afhankelijk van het model van de auto, de gekozen bloemen en de totale lengte kunnen wij de prijs bepalen. 

 


Vanaf € 60,00

Wilt u een bloemstuk dat op valt op uw auto? Dit model is smal van model en wordt over de lengte van de motorkap geplaatst. 
Prijs afhankelijk van wensen

Wanneer u echt een bijzonder trouwvervoer heeft, een tuk-tuk, een boot, een fiets, een grote bus of wat dan ook en u wilt graag de mogelijkheden bespreken om deze te decoreren, ben u van harte welkom. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en de wijze waarop wij de decoratie kunnen bevestigen. 

Vanaf € 3,50

De trouwauto en e.v.t volgende auto's kunnen leuk en bijzonder goedkoop worden versierd met een kleine decoratie. Uiteraard kunnen jullie buiten het autobloemstuk, de trouwauto nog voorzien van een klein bloemstukje aan de deurgreep, of buitenspiegels. Voor de volgauto's kunnen wij ook leuke kleine ''antenne corsage's'' maken. Vanaf € 100,00
 
Uiteraard is het ook goed mogelijk om een autobloemstuk te maken van zijden bloemen. Het bloemstuk dat is vervaardigd uit ons A-kwaliteit zijden bloemen, heeft geen last van weersinvloeden en kan gemakkelijk worden hergebruikt. Ook ideaal dus voor trouwauto verhuurbedrijven. Wij leveren ook aan diverse autoverhuurbedrijven. 
 


Prijs afhankelijk van wensen

Wilt u juist eens iets echt heel aparts? Wij denken graag met u mee. Deze klant wilde graag een symbolisch bloemstuk wat inhield dat iedere bloem een belangrijk persoon uit haar omgeving voorstelde. 
Vanaf € 25,00
 
Met name bij de meer klassieke trouwauto's is er vraag naar een bloemstuk voor op de hoedenplank. Met name bij trouwauto's zoals de Rolls Roys staat deze decoratie erg mooi in combinatie met een stuk op de motorkap.
 


Vanaf € 25,00

We zien het tegenwoordig weer wat vaker terug bij romantische bruiloften. Om de koets af te werken kunnen wij deze zowel modern (groot glanzend blad) of meer traditioneel decoreren. Uiteraard geheel in lijn met uw overige bruidswerk en bruidsboeket. De decoratie kan door ons ter plekke voor u gemonteerd worden, zo heeft u daar zelf geen omkijken naar op de dag.